thank you for like. may Allah bless you :)

novelis yang 'sangat' hebat :D HARAP MAKLUM :)

yoowt yoowt ~ hahha ! apabila si gedik bertemu dgn si bajet , yeah ! haish..smangat giler aku nk story..haha..eh2..dyeorg kan kate sy mcm2..pdahal dyeorg lg arh terok ! ASTAGFIRULLAHHALAZIM ! taubat la weyh..dh2 lah tu ye..aku mmberitahu ape2 yg benar , sedngkan korang mmberitahu yg benar gak but , ade sebabak or 2 babak yg korang tmbah2 or reka cipta sendiri..wahh ! korang boleh buat novel lah..uat jek cter tak betol tuh..ty kat AKHIRAT kita jumpa , okay ? HAHA..eh2..sape2 yg nak dapat kan maklumat yg betol , boleh berjmpe saya..sumpah ! saya tak tipu..HAHA,,jahat2 aku pown , xde lah smpy nk tergedik gedik ngn balak owg n layan sume jntan yg kau nk rembat..kn kn ? deyy , cermin dri tuh sikit sbelom uat novel korang tuh..its okay lah..aku tak kisah..sbb aku tau aku betol..aku just betol , but aku tak berlagak PERFECT cm korang..aduhh ! payah la ade org cm korang kat dunie nie..jelous ? i'm sorry ! not my style..bukan kau ker yg jelous , then lekatkan nme kat aku ?? haishh..untuk pngetahuan korang , aku ngn mmbe2 aku lg lah anti korang..terlebih kot ! HAHA..dh la , dh la..aku tak nak story bnyak2..kng ty bertmbah tebal novel yg korang buat..almaklumlah ! tuh kan style korang ? uat novel yg xbetol , then jual kat mmbe2 korang..haha..kpd mmbe2 org yg aku mksod kan tuh , aku tak kesah korg nk cye kat cpe , aku just mmberitahu ape yg btol , okay ? eh2 ! nak tau npe aku tulis post nie , sbb ikot prinsip aku lah .. ' aku tak kacau hdup kau , so , jgn nak kacau hidup aku..' haha ! ASSALAMMUALAIKUM !


*sorry if terkasar bahase :) siape mkn burger deal , dialah yg rase nikmatnye :D

2 comments:

  1. aha . agk sronok . ley caye ke ni

    ReplyDelete
  2. haha ! cter btol plak..ty ble2 aku story kat kau..haha

    ReplyDelete